CICLE DE WEBINARS 2021

Si vols estar al dia de les tendències en sostenibilitat, conèixer casos d’èxit, reflexionar sobre com ho podries aplicar a la teva organització i descobrir com “Activem la sostenibilitat”, no et perdis els Webinars Anthesis Lavola 2021.

SÈRIE NET ZERO

MÉS INFO

SÈRIE CADENA DE SUBMINISTRAMENT

MÉS INFO

CICLE APORTA

P...

MÉS INFO

CICLE ...

I...

MÉS INFO

Calendari de webinars

RIESGOS CLIMÁTICOS Y CONTABILIDAD CLIMÁTICA


Qué implicaciones tiene la nueva ley de cambio climático para tu empresa?


Dimecres 15 de setembre

16h Barcelona / Madrid

09h Bogotà / México

La llei de canvi climàtic preveu una sèrie de fites en la reducció de gasos d’efecte hivernacle, el paper de les renovables i l’eficiència energètica que s’han de complir abans de l’any 2030, juntament amb l’objectiu més ambiciós a 2050 d’arribar a la neutralitat climàtica i aconseguir un sistema elèctric basat, exclusivament, en fonts de generació d’origen renovable. A més, la llei inclou l’elaboració d’informes sobre riscos, requeriments de divulgació i avaluació de riscos i oportunitats associades a el canvi climàtic. Com poden ajudar-te les recomanacions del TCFD a complir amb aquest últim requisit de la llei?

 

PONENTS:

  • Anna Remolà. Responsable de Projectes de Net Zero
  • Sofía Ordozgoiti. Responsable de Projectes de Net Zero

Inscripcions

RENOVACIÓN WAVE STRATEGY: UN IMPULSO PARA LA NUEVA ERA DE LA EDIFICACIÓN SOSTENIBLE Y CIRCULAR


Dimecres 30 de juny

16h Barcelona / Madrid

09h Bogotà / México

La Comissió Europea va publicar a l’octubre 2020 una nova estratègia per impulsar la renovació, anomenada “A Renovation Wave for Europe – Greening our buildings, creating jobs, improving lives”. Aquesta estratègia té l’objectiu ambiciós de doblar les ràtios anuals de renovació d’edificis a Europa en 10 anys.

En aquest webinar presentarem els principis clau per a la renovació integral d’edificis en horitzons 2030 i 2050 i les opcions per accelerar aquesta renovació. “A Renovation Wave for Europe” té una visió integral que inclou la creació de treballs verds, la creació d’entorns sostenibles, la participació ciutadana i la visió a nivell de barris, així com problemàtiques socials relacionades amb la pobresa energètica.

PONENTS:

  • Verdiana Russo. Responsable de projectes de Net Zero
  • Cristina Bayés. Responsable de Net Zero

Accedeix al vídeo de la sessió

ACTIVANDO EL NET ZERO: DE LA DEFINICIÓN DE UN SBT A LA TRANSFORMACIÓN DEL MUNDO


Dimecres 16 de juny

16h Barcelona / Madrid

09h Bogotà / México

Davant l’emergència climàtica és necessari treballar en el compromís cap al Net Zero. Coneixeu el marc estratègic per a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle en edificis, operacions i les cadenes de subministrament per a fer possible que abans del 2050 les empreses aconsegueixin un balanç Net Zero.

 

PONENTS:

  • Cristina Bayés. Responsable de Net Zero
  • Miquel Rubio. Director de Desenvolupament

Accedeix al vídeo de la sessió

Calendari de webinars. Sèrie Cadena de subministrament

CÓMO ANALIZAR Y MEJORAR TU FICHA DE RESULTADOS ECOVADIS


Dimecres 7 de juliol

16h Barcelona / Madrid

09h Bogotà / México

Per millorar en les propies pràctiques en sostenibilitat o per requeriment d’un client, Anthesis Lavola presenta aquest webinar per ajudar a les organitzacions a comprendre els criteris i expectatives d’EcoVadis en els quatre àmbits d’avaluació: medi ambient, drets laborals i drets humans, ètica i compres sostenibles.

Els nostres experts d’Ecovadis compartiran exemples de bones pràctiques i donaran consells sobre con alinear-se amb els Principis d’Ecovadis.

 

PONENT: Aïda Ortiz. Consultora Tècnica de Sostenibilitat Corporativa

Accedeix al vídeo de la sessió

CÓMO SOSTENIBILIZAR LA CADENA DE SUMINISTRO


Dimecres 22 de setembre

16h Barcelona / Madrid

09h Bogotà / México

A l’actualitat, la cadena de subministrament i la seva maduresa en sostenibilitat recobra una gran importància dins de les organitzacions; tant per augmentar el valor de productes o serveis, com per disminuir el risc pel que fa als proveïdors que podrien arribar a afectar a les organitzacions. Dins de la implementació de sostenibilitat en la cadena de subministrament, es té en compte la creació de polítiques, estratègies, anàlisi de riscos, així com sistemes d’avaluació i comunicació, accions que marquen un full de ruta per a la implementació de temes ambientals i socials en la cadena de subministraments. Des d’Anthesis Lavola, donarem el pas a pas, de les accions que la vostra organització podria emprendre per garantir la sostenibilitat al llarg de la cadena de subministraments, basats en el PDCA, ISO 20400: 2017 i iniciatives globals al voltant de la supply chain.

PONENT: Natalia Fonseca. Responsable de projectes de Sostenibilitat Corporativa

Inscripcions

EL PAPEL DE LA CADENA DE SUMINISTRO EN LA CONSECUCIÓN DE LOS OBJETIVOS SBT Y NET ZERO


Dimecres 29 de setembre

16h Barcelona / Madrid

09h Bogotà / México

En l’actual dècada decisiva, on moltes organitzacions estableixen objectius basats en ciència per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle de la seva Abast 3, s’enfronten a un mateix desafiament, com aconseguir-los? Perquè ja siguin objectius a través de reduccions absolutes o que una gran part dels seus proveïdors estableixin els seus propis objectius, la cadena de subministrament ha d’estar alineada. El veritable treball per complir aquests objectius consisteix a escurçar el cicle de creació de capacitat dels proveïdors, fent que els proveïdors passin ràpidament del coneixement a l’acció sobre el clima. Com es pot fer?

 

PONENT: Miquel Rubio. Director de Desenvolupament

Inscripcions

REPENSANDO EL RIESGO Y LAS OPORTUNIDADES EN LA CADENA DE SUMINISTRO


Dimecres 6 d'octubre

16h Barcelona / Madrid

09h Bogotà / México

Les empreses estan cada vegada més atentes a les necessitats dels seus clients, que reclamen diàriament una transparència més gran. Mantenir la sostenibilitat en tots els processos, des del disseny fins al lliurament dels productes o serveis, és ja una prioritat per a les organitzacions, sobretot en aquelles que aposten per impulsar, protegir i conrear valors mediambientals, socials i econòmics més compromesos.

En aquest webinar parlarem dels riscos i oportunitats associats a la cadena de subministrament i com els hem de replantejar contínuament per protegir i assegurar la viabilitat de les nostres operacions a llarg termini.

PONENT: Joana Capote Soares. Transaction & Corporate Services Iberia Director

Inscripcions

Calendari de webinars