SOLUCIONS
TRANSACCIONS
I SERVEIS
CORPORATIUS

Anthesis Lavola ofereix serveis d’assessorament personalitzats per a millorar les inversions i facilitar l’accés al capital. El nostre assessorament enforteix el rendiment i el valor a llarg terme de les inversions dels nostres clients avaluant i reduint riscos.

Què oferim?

Donem suport als nostres clients a les seves transaccions internacionals i nacionals realitzant avaluacions medi ambientals, de seguretat i de salut (EHS) integrades en processos de due diligence multidisciplinaris. Complementem les nostres avaluacions amb serveis d’assessoraments medi ambientals, socials i de governança (ESG) optimitzant el valor de les inversions, de les estratègies de reestructuració i/o creixement i de l’accés al capital. Assegurem el compliment normatiu EHS en diverses zones geogràfiques integrant els estàndards corporatius.

Vols més informació?

CONTACTA

Oferim avaluacions completes de due diligence tan per a venedors com per a compradors en una gran varietat de sectors i activitats.

MÉS INFORMACIÓ

Ajudem als nostres clients en l’avaluació de riscos a través d’una caracterització interna per ser utilitzada en processos interns (com la millora contínua) o en processos externs (com la inversió, desinversió, relació amb grups d’interès, accionistes, etc.). Utilitzem mètodes provats i l’experiència internacional adquirida en base a acords reguladors.

MÉS INFORMACIÓ

Portem a terme avaluacions d’ESG i revisions en profunditat de l’empresa durant processos de transaccions, adquisicions o integració. La nostra oferta abasta des del tradicional risc ambiental (E), de salut i de seguretat (HS), fins a tot el rang d’aspectes ambientals, socials i de govern corporatiu (ESG).

MÉS INFORMACIÓ

Tenim un coneixement profund de les agendes, polítiques, regulacions i qüestions culturals en matèria d’EHS. El nostre equip ofereix programes locals i globals per ajudar als nostres clients a comprendre les seves responsabilitats i comunicar els resultats en un llenguatge clar i no tècnic. Oferim solucions d’EHS a mida en una àmplia gamma d’àmbits.

MÉS INFORMACIÓ

Els nostres serveis de sistemes de gestió van de la mà del nostre enfoc en el compliment de riscos d’EHS i es desenvolupen per a clientes en una gran varietat de sectors. Dissenyem, implementem i optimitzem sistemes EHS.

MÉS INFORMACIÓ
Ajudem als nostres clients en una integració ràpida i eficient de processos i sistemes EHS. Treballem amb els equips locals per definir estratègies d’integració globals procurant aconseguir una millora contínua.
MÉS INFORMACIÓ

Indica'ns les teves dades i contactarem amb tu per a donar-te informació més detallada sobre aquest servei.

Organitzacions que confien en Anthesis Lavola

A qui ens adrecem?

A empreses i organitzacions que busquen optimitzar el valor de les seves inversions, estratègies de reestructuració i/creixement.

Recursos innovadors


Software propi per identificar els requisits legals i les accions aplicables a cada organització.

Som socis oficials d’Ecovadis, software líder en l’avaluació de proveïdors.

Metodologia pròpia per a la dinamització de sessions de grup per a processos estratègics, foment de la creativitat i formació.

La marca de Lavola per a la gestió i compensació del carboni. Permet reduir de manera efectiva les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Serveis de comunicació

Comuniquem per posar en valor la sostenibilitat,
generar impactes positius i promoure el canvi.

Donem suport als nostres clients en les seves transaccions internacionals i nacionals realitzant avaluacions mediambientals i de seguretat i salut (EHS) integrades en processos de due diligence multidisciplinaris.

JOANA SOARES

Responsable de Transaccions i Serveis Corporatius
Gràcies pel teu interès! En breu ens posarem en contacte amb tu.

Vols saber més sobre Lavola i
sobre com et podem ajudar?

VEURE TOTES LES SOLUCIONSINSCRIURE’S AL BUTLLETÍ ACTIVABLES