SOLUCIONS
GESTIÓ
DEL CO2

El canvi climàtic és el major repte ambiental al que s’enfronta la humanitat, per això les organitzacions capdavanteres estan treballant per reduir les seves emissions de CO2 i per adaptar-se als riscos i conseqüències del canvi climàtic sobre la seva activitat.

Què oferim?

Acompanyament integral per a l’acció climàtica corporativa. Càlcul i compensació de la petjada de carboni, diagnòstic, estratègia i implantació de mesures quantificables per a la reducció de la petjada, minimització de riscos i aprofitament de les oportunitats de negoci.

Vols més informació?

CONTACTA
Calculem la petjada de carboni de les organitzacions i dels seus serveis d’acord amb els estàndards internacionals a través de metodologies contrastades.
MÉS INFORMACIÓ
Analitzem els riscos i les oportunitats de negoci derivades del canvi climàtic. Dissenyem estratègies i plans d’acció per a la gestió del carboni.
MÉS INFORMACIÓ
Assessorem i oferim solucions tecnològiques perquè les organitzacions esdevinguin neutres en emissions i puguin comunicar-ho als seus grups d’interès.
MÉS INFORMACIÓ
Gestionem tràmits de registre i adhesió a iniciatives per millorar el posicionament en gestió responsable del carboni (CDP, Registro Huella, Lean&Green, etc.).
MÉS INFORMACIÓ
Donem suport a l’extensió de l’acció climàtica a tota la cadena de valor de l’organització.
MÉS INFORMACIÓ
Assessorem en la inclusió del preu del carboni en la presa de decisions.
MÉS INFORMACIÓ

Guia dels SBT i recursos essencials per a les empreses.

MÉS INFORMACIÓ

Indica'ns les teves dades i contactarem amb tu per a donar-te informació més detallada sobre aquest servei.

ESTALVI ECONÒMIC

Optimitzar recursos, reduir emissions i prevenir riscos permeten minimitzar els costos operacionals i d’adaptació.

POSICIONAMENT

L’acció climàtica corporativa i la seva comunicació transfereixen valor a la marca, responen a les demandes del mercat i fidelitzen clients.

SIMPLIFICACIÓ

Posar l’estratègia i l’acció climàtica a mans d’un equip expert permet simplificar la gestió empresarial en aquest àmbit.

A qui ens adrecem?

A tot tipus d’organitzacions interessades en millorar la seva gestió de CO2 i en reduir els riscos operacionals derivats del canvi climàtic.

Recursos innovadors


La marca de Lavola per a la gestió i compensació del carboni. Permet reduir de manera efectiva les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Som distribuïdors oficials a Espanya de Simapro, el software d’anàlisi del cicle de vida més utilitzat al món.

Som socis oficials d’Ecovadis, software líder en l’avaluació de proveïdors.

Metodologia pròpia per a la dinamització de sessions de grup per a processos estratègics, foment de la creativitat i formació.

Serveis de comunicació

Comuniquem per posar en valor la sostenibilitat,
generar impactes positius i promoure el canvi.

Quantifiquem la contribució de les organitzacions al canvi climàtic i elaborem plans per reduir i compensar les seves emissions.

Maria Rosa Pascual

Responsable de Gestió del CO2
Gràcies pel teu interès! En breu ens posarem en contacte amb tu.

Vols saber més sobre Lavola i
sobre com et podem ajudar?

VEURE TOTES LES SOLUCIONSINSCRIURE’S AL BUTLLETÍ ACTIVABLES