SOLUCIONS
CANVI
CLIMÀTIC

La reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i l’anticipació als efectes derivats del canvi climàtic són dos aspectes clau per al desenvolupament sostenible dels territoris i els sectors econòmics.

Què oferim?

Estratègies i accions concretes per mitigar el canvi climàtic i adaptar-se als seus efectes.

Vols més informació?

CONTACTA

Contribuïm a l’assoliment dels objectius de reducció d’emissions marcats als compromisos nacionals i internacionals amb propostes específiques per a cada sector.

  • Inventaris d’emissions. Quantifiquem l’impacte, establim la línia base i definim projeccions futures a escala nacional, regional o local.
  • Plans locals de mitigació i energies renovables. Elaborem fulls de ruta municipals per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.
  • Estratègies nacionals de mitigació. Acompanyem en la implementació de diferents instruments de mitigació: Mesures de Mitigació Adequades a Escala Nacional (NAMAs), Contribucións previstes d’àmbit nacional (INDC) o Estratègies de Desenvolupament Baix en Emissions (LEDS).
MÉS INFORMACIÓ

Definim eines i estratègies per prevenir els riscos del canvi climàtic i detectar oportunitats que se’n puguin derivar.

  • Estudis de vulnerabilitat climàtica. Analitzem els riscos climàtics, fem mapes de vulnerabilitat climàtica i estudiem el grau de resiliència de territoris i sectors econòmics. Modelem projeccions climàtiques basades en la metodologia Downscaling.
  • Plans locals d’adaptació al canvi climàtic. Elaborem fulls de ruta municipals per augmentar la resiliència i integrar-la en els instruments de planificació o de gestió existents.
  • Estratègies nacionals d’adaptació. Fem avaluacions d’impactes i de vulnerabilitat climàtica amb la participació dels diferents actors rellevants.
MÉS INFORMACIÓ
Cerquem instruments de finançament per a dur a terme accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic.
MÉS INFORMACIÓ

Indica'ns les teves dades i contactarem amb tu per a donar-te informació més detallada sobre aquest servei.

LIDERATGE

Els territoris amb estratègies climàtiques sòlides obtenen posicionament i visibilitat en l’àmbit nacional i internacional.

RESILIÈNCIA

Prevenir els efectes del canvi climàtic és essencial per a minimitzar-los i garantir una recuperació positiva i ràpida.

ESTALVI ECONÒMIC

Reduir les emissions dels gasos d’efecte hivernacle i adaptar-se al canvi climàtic permet aconseguir estalvis econòmics rellevants.

A qui ens adrecem?

Institucions locals, nacionals o internacionals que vulguin integrar el canvi climàtic en la planificació estratègica i passar a l’acció per mitigar-ne els seus efectes.

Recursos innovadors


La marca de Lavola per a la gestió i compensació del carboni. Permet reduir de manera efectiva les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Som distribuïdors oficials a Espanya de Simapro, el software d’anàlisi del cicle de vida més utilitzat al món.

Metodologia pròpia per a la dinamització de sessions de grup per a processos estratègics, foment de la creativitat i formació.

Serveis de comunicació

Comuniquem per posar en valor la sostenibilitat,
generar impactes positius i promoure el canvi.

La nostra missió és aconseguir reduir les emissions de CO2 i contribuir a adaptar els territoris als efectes del canvi climàtic.

Miquel A. Rubio

Responsable de Canvi Climàtic
Gràcies pel teu interès! En breu ens posarem en contacte amb tu.

Vols saber més sobre Lavola i
sobre com et podem ajudar?

VEURE TOTES LES SOLUCIONSINSCRIURE’S AL BUTLLETÍ COSOSTENIBLES