POLÍTICA DE TRACTAMENT DE DADES I PRIVACITAT

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

El responsable del tractament és l’empresa LAVOLA 1981 SAU, amb domicili a l’Avinguda de Roma núm. 252-254, 08560 Manlleu (Barcelona).

CIF: A58635269
Telèfon: 93 851 50 55
Correu electrònic: lopd@lavola.com

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

En cas que ens faciliti les seves dades a través d’un formulari web, correu electrònic o trucada telefònica per fer-nos arribar una consulta, incorporarem les seves dades en una base de dades únicament per gestionar la consulta.

En cas que es subscrigui a qualsevol dels nostres sistemes per rebre notificacions i informacions, rebrà només aquelles en què hagi donat el seu consentiment exprés:

  • El nostre butlletí Cosostenibles amb les notícies i projectes més destacats sobre sostenibilitat
  • El nostre butlletí d’educació
  • Invitacions exclusives als Esmorzars de Lavola, webinars i altres espais on compartir coneixement i parlar de noves tendències
  • Avisos sobre novetats legislatives, subvencions i oportunitats per al seu negoci
  • Informació de les solucions de Lavola i nous productes amb els que innovem contínuament
  • Publicacions corporatives (memòria de sostenibilitat, comunicacions rellevants, etc.)

En cas que ens faciliti el seu currículum vitae, l’incorporarem a la nostra base de dades de currículums amb la finalitat de tenir-lo en compte en els diferents processos de selecció de personal que portem a terme des de l’empresa.

LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES I PERÍODE DE CONSERVACIÓ

La base legal pel tractament de les dades és el consentiment que presta l’interessat en el moment que contacta amb l’empresa i comunica les seves dades.

Les dades es conservaran amb la finalitat i legitimació deguda fins que l’interessat en demani la seva supressió o es doni de baixa. En el cas dels currículums vitae, aquests es conservaran per un període de 2 anys. 

DRETS

Les persones interessades poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Per exercir aquests dret podrà dirigir-se a l’empresa mitjançant escrit a l’adreça del responsable del tractament o bé a lopd@lavola.com, acompanyat de còpia del document oficial que l’identifiqui. Té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.