NOSALTRES
LAVOLA
ALS MITJANS

Rambla de Catalunya 6, a betevé

El canal de televisió de Barcelona betevé, ha fet un reportatge sobre l’edifici de Lavola a Barcelona, com a primer edifici LEED de l’Eixample.
Veure

Entrevista al director general de Lavola, Pere Pous, a EsAgua

A l’entrevista es parla del compromís de Lavola i les accions que portem a terme en petjada hídrica, canvi climàtic i medi ambient, en general. EsAgua és una plataforma web de comunicació que vol posicionar les empreses com a referents en petjada hídrica i en l’àmbit de la sostenibilitat.
Veure

El benestar de les persones, clau en l’edificació sostenible

Article sobre les tendències presentades a la Greenbuild International Conference and Expo, l’esdeveniment més important a nivell mundial sobre edificació sostenible. La principal conclusió que en va sorgir és que les mesures de sostenibilitat als edificis -que es contemplen en certificacions com ara la LEED- s’han d’acompanyar amb millores que tinguin en compte la salut i el benestar de les persones.
Veure

Entrevista al director general de Lavola, Pere Pous, a Catalunya Ràdio

La sostenibilitat com a cor de negoci i la internacionalització són els temes destacats de l’entrevista al director general, Pere Pous, que s’ha emès al programa Economia i empresa de Catalunya Ràdio del 9 de març de 2015 (min. 26).
Veure

SOBRE
LAVOLA

EL NOSTRE
EQUIP

ALIANCES

RESPONSABILITAT
EMPRESARIAL I
TRANSPARÈNCIA

EXPERIÈNCIA
INTERNACIONAL

PREMIS I
RECONEIXEMENTS

LAVOLA ALS
MITJANS

BUSQUEM
EL TEU TALENT