NOSALTRES
LAVOLA
ALS MITJANS

La sostenibilitat, allarguem la vida del nostre planeta

El Director General de Lavola, Pere Pous, i el Director de Desenovolupament, Antoni Mansilla, donen el seu punt de vista sobre la sostenibilitat al reportatge “La sostenibilitat, allarguem la vida del nostre planeta” emès pel programa Amb identitat de RTVE.
Veure

Empreses que tenen cura del medi ambient

Vídeo emès al programa Tinc una idea de RTVE que presenta diferents iniciatives emprenedores, entre elles Lavola, sobre la creació de llocs de treball en l’àmbit del medi ambient a Catalunya.
Veure

Rambla de Catalunya 6, a betevé

El canal de televisió de Barcelona betevé, ha fet un reportatge sobre l’edifici de Lavola a Barcelona, com a primer edifici LEED de l’Eixample.
Veure

Entrevista al director general de Lavola, Pere Pous, a EsAgua

A l’entrevista es parla del compromís de Lavola i les accions que portem a terme en petjada hídrica, canvi climàtic i medi ambient, en general. EsAgua és una plataforma web de comunicació que vol posicionar les empreses com a referents en petjada hídrica i en l’àmbit de la sostenibilitat.
Veure

El benestar de les persones, clau en l’edificació sostenible

Article sobre les tendències presentades a la Greenbuild International Conference and Expo, l’esdeveniment més important a nivell mundial sobre edificació sostenible. La principal conclusió que en va sorgir és que les mesures de sostenibilitat als edificis -que es contemplen en certificacions com ara la LEED- s’han d’acompanyar amb millores que tinguin en compte la salut i el benestar de les persones.
Veure

Entrevista al director general de Lavola, Pere Pous, a Catalunya Ràdio

La sostenibilitat com a cor de negoci i la internacionalització són els temes destacats de l’entrevista al director general, Pere Pous, que s’ha emès al programa Economia i empresa de Catalunya Ràdio del 9 de març de 2015 (min. 26).
Veure

SOBRE
LAVOLA

EL NOSTRE
EQUIP

ALIANCES

RESPONSABILITAT
EMPRESARIAL I
TRANSPARÈNCIA

EXPERIÈNCIA
INTERNACIONAL

PREMIS I
RECONEIXEMENTS

LAVOLA ALS
MITJANS

BUSQUEM
EL TEU TALENT