NOSALTRES
LAVOLA
ALS MITJANS

Entrevista al director general de Lavola, Antoni Mansilla, a La Vanguardia

A l’entrevista es parla de l'especialització que oferim als nostres clients amb les nostres solucions, també es destaquen els aspectes d'innovació i futur.

Veure

Arquitectura sostenible i bioconstrucció: Lavola

El programa Perspectiva de Catalunya Ràdio visita l'ecoedifici. El programa conversa amb Pere Pous, president de Lavola; l'arquitecte autor de l'ecoedifici, Miquel Sitjà, i l'enginyera industrial Cristina Bayès.

Escoltar

El RallyRACC redueix la petjada de carboni

Noticia publicada al Diari de Tarragona on s'explica que l'organització del Rally, el RACC, treballa intensament para minimitzar la petjada de carboni.

Veure

 

La sostenibilitat, allarguem la vida del nostre planeta

El Director General de Lavola, Pere Pous, i el Director de Desenovolupament, Antoni Mansilla, donen el seu punt de vista sobre la sostenibilitat al reportatge “La sostenibilitat, allarguem la vida del nostre planeta” emès pel programa Amb identitat de RTVE.
Veure

Empreses que tenen cura del medi ambient

Vídeo emès al programa Tinc una idea de RTVE que presenta diferents iniciatives emprenedores, entre elles Lavola, sobre la creació de llocs de treball en l’àmbit del medi ambient a Catalunya.
Veure

Rambla de Catalunya 6, a betevé

El canal de televisió de Barcelona betevé, ha fet un reportatge sobre l’edifici de Lavola a Barcelona, com a primer edifici LEED de l’Eixample.
Veure

SOBRE
LAVOLA

EL NOSTRE
EQUIP

ALIANCES

RESPONSABILITAT
EMPRESARIAL I
TRANSPARÈNCIA

EXPERIÈNCIA
INTERNACIONAL

PREMIS I
RECONEIXEMENTS

LAVOLA ALS
MITJANS

BUSQUEM
EL TEU TALENT