231 ciclistes de totes les edats van pedalar el passat dissabte, 17 de setembre, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura. Ho van fer en la 13a Bicicletada, organitzada pel Centre Andorra Sostenible.

El tret de sortida a la pedalada es donava al Parc Central d’Andorra la Vella, on començava l’itinerari que permetia recórrer en bici alguns dels principals carrers de la capital, com l’avinguda Tarragona, el carrer del Prat Salit o el cèntric carrer Prat de la Creu.

Per recuperar forces, després del recorregut els participants van poder gaudir d’un esmorzar sostenible. La celebració continuava amb la programació d’activitats de la Jornada de Mobilitat Elèctrica, emmarcada en la mateixa jornada de conscienciació sobre la importància d’apostar per una mobilitat més sostenible.

Autoritats com el cap de Govern, Antoni Martí, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, es van sumar a la jornada ludicoesportiva, que també va comptar amb la participació del reconegut ciclista Joaquim Purito Rodríguez, a qui el Govern va retre homenatge en reconeixement a la seva trajectòria professional.

El Centre Andorra Sostenible és un equipament del Departament de Medi Ambient del Govern d’Andorra pensat com a  punt d’informació i documentació sobre aspectes mediambientals per la ciutadania. A més és un espai obert a la col·laboració amb totes les entitats i les persones que portin a terme iniciatives en l’àmbit de la sostenibilitat.