Webinar: Valoració de la COP26: Ambició i impacte real

TAULA RODONA VIRTUAL
Dimecres 17 de novembre, a les 15.30h

INSCRIPCIONS

En aquest webinar reunirem persones referents del món de la indústria i el Govern per parlar de les conclusions, acords i reptes que es derivin de la COP26 que s’està celebrant aquests dies a Glasgow.

Ponents:

Marta Anglada 

Cap de Sostenibilitat a Ferrer

La Marta porta més de 7 anys a Ferrer i en lidera l’Estratègia de Sostenibilitat Corporativa. Abans de Ferrer, va treballar durant més de 7 anys com a consultora de sostenibilitat ajudant les organitzacions en el seu viatge cap a la sostenibilitat, i anteriorment va viure 4 anys a Alemanya treballant a ICLEI-Local Governments for Sustainability en Projectes Europeus sobre Contractació Pública Verda i Ecodisseny, tots dos per a DG-Medi Ambient i PNUMA. És Llicenciada en Ciències Ambientals i Enginyeria Ambiental, Màster en Innovació i Programa de desenvolupament executiu en màrqueting i lideratge per ESADE.

 

Miguel Muñoz 

Responsable de Polítiques i Aliances Climàtiques a l’Àrea de Presidència d’Iberdrola

Responsable de Polítiques i Aliances Climàtiques a l’Àrea de Presidència d’Iberdrola des del 2015. Del 2008 al 2014 va formar part de la Direcció d’Afers Regulatoris d’Iberdrola, coordinant l’àrea de polítiques i estudis energètics. Fins al 2008 va ser Assessor Tècnic d’Energia i Medi Ambient a l’Oficina Econòmica del President del Govern d’Espanya. És llicenciat en Economia, Màster en Anàlisi Econòmica i Economia Financera per la Universitat Complutense de Madrid i MBA en Gestió d’Indústries Energètiques per la UAN.

És membre de grups de treball nacionals i internacionals en institucions i aliances capdavanteres en el camp de l’acció climàtica (Grup Espanyol de Creixement Verd, Consell Empresarial Mundial per al Desenvolupament Sostenible, Pacte Mundial de Nacions Unides, Corporate Leaders Group…). Ha col·laborat en publicacions institucionals com l’Estratègia Espanyola de Desenvolupament Sostenible i l’Informe Econòmic del President del Govern 2007 i 2008 i és autor de diverses publicacions sobre seguretat energètica, canvi climàtic i regulació de l’eficiència energètica i energies renovables. Compagina la seva activitat professional a Iberdrola amb la docència i l’activitat acadèmica al College of Europe, el Màster en Afers Internacionals: Economia, Política i Dret (Universitat Pontifícia Comillas) i el Màster en Negocis Energètics (Club Espanyol de l’Energia).

 

Rebeca Sainz

Consellera tècnica de l’Oficina Espanyola de Canvi Climàtic

La Rebeca ha estat treballant en temes de canvi climàtic a l’administració des del 2005. És Enginyera Química i té un Màster en Administració d’Empreses per l’EOI, amb especialització en energia i medi ambient. Ha treballat a l’ICEX i en diferents departaments de l’Oficina Espanyola de Canvi Climàtic del Ministeri per a la Transició Ecològica on treballa actualment al gabinet de la directora general abastant diverses qüestions de política climàtica. El seu treball ha inclòs el departament internacional que cobreix les negociacions internacionals en el marc de la NNUU i la Unió Europea, així com les iniciatives nacionals, especialment en l’àmbit de la mitigació

Moderador:

Miquel Rubio

Director de Desenvolupament de negoci a Anthesis Lavola

En Miquel és Director de Desenvolupament de Negoci a Anthesis Lavola i aporta a l’empresa més de 15 anys d’experiència treballant a consultoria mediambiental. Compta amb l’experiència de transformar les iniciatives estratègiques en solucions escalables i comercialment reeixides per als clients, impulsant els ingressos i els beneficis tant als mercats de compliment com als voluntaris des de diferents àrees de servei com la sostenibilitat corporativa, l’energia, el canvi climàtic, l’economia circular i la ciutat sostenible.

Com a expert en canvi climàtic, en Miquel té experiència i coneixements en serveis d’assessorament sobre canvi climàtic, política climàtica i mercats de carboni, incloent-hi la generació i implementació de projectes de carboni i la monetització dels crèdits de carboni generats a partir d’aquests projectes sota la marca Clean CO2.

INSCRIPCIONSCOMPARTEIX-HO