A Anthesis Lavola som conscients a la importància que tenen els nostres clients per al desenvolupament de l’activitat de l’empresa. Sense la confiança que ens donen en implementar els nostres serveis difícilment haguéssim arribat a complir 40 anys de trajectòria al voltant de la sostenibilitat i el medi ambient. Per tal de donar-los veu i reconèixer el seu paper, presentem les entrevistes d’Anthesis Lavola, un podcast on explorem la sostenibilitat de la mà de clients rellevants a la nostra història.

La primera convidada és l’Inma Pruna, Gerent de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, que ens explica com ha evolucionat la sostenibilitat a Catalunya durant el 41 anys de vida d’aquest organisme públic i quin impacte han tingut els diferents projectes realitzats conjuntament durant tot aquest temps.

Escolta-la aquí: