Aquest 2021 celebrem 40 anys des dels nostres inicis, com una escola de natura per mestres a Llombregueres de Baix, a Sant Andreu de La Vola. Per tal de posar imatges a aquestes quatre dècades tan especials, hem dissenyat un viatge musical en format vídeo.

A través de la música, i d’una forma molt conceptual, posem en valor la importància que han tingut els 40 anys de la nostra empresa en la cultura de la sostenibilitat i en la transformació de les persones per tal que siguin les protagonistes d’una societat més compromesa.

Fent un paral·lelisme amb una banda de músics, recordem els nostres inicis com a pioners en l’aposta por l’educació ambiental i expliquem com, a poc a poc, hem anat creixent, sensibilitzant la ciutadania i oferint solucions que permeten la transició cap a un model de desenvolupament sostenible.

Les il·lustracions, realitzades de la mà de l’artista Olga Capdevila, ens ensenyen el llarg camí que hem recorregut, deixant les portes obertes a tot allò que ens queda per recórrer. La peça musical, realitzada àdhuc per aquest vídeo, converteix els 40 anys en un viatge al qual es van sumant veus molt diverses, fins a créixer com també ha crescut l’empresa ampliant els serveis des de l’educació, la comunicació i la consultoria.

El llançament del vídeo s’ha realitzat coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, una data també molt significativa per a l’empresa i els valors que representa. Desitgem que us el sentiu també vostre.