2021 és un any especial per nosaltres. Celebrem 40 anys des del nostre inici, com una escola de natura per a mestres a Llombregueres de Baix, a Sant Andreu de La Vola. Quatre dècades on hem anat creixent, ampliant el nostre abast, els nostres serveis i el nostre equip fins a convertir-nos en Anthesis Lavola a l’actualitat. Hi ha poques empreses al país i en el sector de la sostenibilitat que puguin dir que tenen una trajectòria tan llarga com la nostra. I ens sentim molt feliços de poder-ho celebrar tan de forma interna com externa.

Volem projectar a l’exterior que estem de celebració i per aquest motiu, al llarg d’aquest any, recordarem fets i projectes destacats fruits de la nostra activitat. Moments en què ens hem anticipat al que requeria la situació i altres on ens hem hagut d’adaptar als canvis i reptes que es presentaven en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.

Però també volem que totes les persones que treballen a Anthesis Lavola coneguin la història de la companyia, les fites aconseguides i els aspectes més essencials. I, sobretot, volem que coneguin les anècdotes que fan que siguem més que un equip de persones.

Primer com a Lavola i ara com a Anthesis Lavola, hem contribuït a l’evolució de la sostenibilitat a Catalunya, sent un agent de canvi pioner. Hem fomentat la sensibilització de la ciutadania i hem proporcionat solucions que permeten la transició cap a un model de desenvolupament sostenible.

I ho podem fer també avui dia gràcies als nostres clients i proveïdors, que han estat i estan al nostre costat al llarg de tots aquests anys. Siguin històrics o més recents, volem que tots els nostres clients ens vegin com a referents i esperem que vulguin seguir comptant amb nosaltres amb l’objectiu de portar la sostenibilitat més enllà i convertir-la en el centre de tota la societat. Perquè el futur serà sostenible, o no serà.

Tal i com diu Pere Pous, president i cofundador de Lavola, en aquest vídeo, celebrarem els 40 anys com toca, recordant projectes que han sigut pioners i les persones que ho han fet possible i que ho fan possible. Estigueu atents a les nostres xarxes socials per saber tot el que farem durant aquest any.