La web recull els principals projectes realitzats i serveix de punt de referència per a propers treballs

El nou portafolis de disseny d’Anthesis Lavola ja està disponible. La web presenta una selecció de projectes realitzats per l’equip de Disseny i Comunicació. El seu objectiu és mostrar la varietat de treballs elaborats i posar en valor la feina desenvolupada. A la vegada, busca ser un espai de referència i d’inspiració per a futurs projectes.

El portafolis és una eina de difusió per mostrar el que l’equip és capaç de realitzar. Tan per a clients amb qui treballem, com per a potencials clients que volen saber què fem, el recull d’aquests projectes actua com un aparador per a qui pugui estar interessat en els nostres serveis.

El ventall de projectes és molt ample en temàtiques i formats i mostra la gran varietat de serveis oferts per Anthesis Lavola

El disseny de la pròpia pàgina web destaca en l’apartat visual, presentant de forma gràfica els projectes i totes les peces comunicatives elaborades. La tipologia de temes és molt variada, seguint l’ample ventall de serveis oferts per Anthesis Lavola.

També exposa la gran diversitat de formats que duem a terme: des d’infografies a pàgines web, passant per vídeos i memòries de sostenibilitat. D’aquesta manera mostrem tot un catàleg  d’opcions que permeten adequar-nos a les necessitats de les persones que visitin la web.

Consulta’l aquí