Aquest premi vol fomentar la innovació en projectes mediambientals i amb impacte social de pimes i autònoms

La segona edició del Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a Pimes ja està obert. El premi, organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA, té per objectiu estimular la innovació, la consolidació i la difusió de projectes mediambientals i d’impacte social. També pretén reconèixer i fomentar els valors pel respecte al medi ambient a la societat.

La convocatòria s’adreça a autònoms i petites i mitjanes empreses (de fins a 5 milions d’euros de facturació anual) amb seu a Catalunya, que estiguin portant a terme alguna iniciativa en l’àmbit de la innovació mediambiental, tot i que la seva activitat principal no sigui aquesta.

El termini per presentar els projectes és el 26 de febrer de 2021. Podeu trobar les bases del premi i el formulari d’inscripció a la pàgina web de la FACC.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són el marc de referència del Premi BBVA

L’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU són els marcs que el guardó pren com a referència. Concretament els objectius 7, 12 i 13, que fan referència a l’energia neta i renovable, la producció i el consum responsables i l’acció climàtica.

L’important paper que juguen les empreses per aconseguir un món més sostenible i arribar a les metes marcades al 2030 és un dels motius pels quals Anthesis Lavola assessora a diferents organitzacions i entitats en les seves estratègies i projectes en l’àmbit de la sostenibilitat. Seguint aquesta línia, des de Sostenibilitat Corporativa d’Anthesis Lavola es durà a terme la secretaria tècnica d’aquest premi.