Anthesis, els activadors de la sostenibilitat i l’equip més gran al món de professionals en aquest àmbit, i 1HQ, un equip global d’especialistes en marca, han anunciat el llançament de l’Infinite Sustainable Packaging, una solució única pel disseny sostenible d’envasos i embalatges.

Anthesis i 1HQ llancen una solució pel disseny de packaging sostenibles – Infinite Sustainable Packaging  – a través d’una nova associació estratègica

Els consumidors cada cop estan més influenciats per la sostenibilitat a l’hora de triar els productes que compren. Per aquest motiu, els fabricants i les marques, dins el mercat d’envasos i embalatge de productes de consum (CPG: Consumer Packaged Goods), valorat en 2 bilions de dòlars, necessiten abordar, localitzar i resoldre els problemes urgents, crítics i complexos que envolten la innovació dels envasos sostenibles.

Reconeixent un buit evident dins el mercat, on disseny, tecnologia i ciència encara han de convergir i sent conscients del pes en la petjada ambiental que té l’embalatge dels productes, Anthesis i 1HQ s’han associat per liderar el camí d’una solució de packaging intel·ligent i sostenible.

Infinite Sustainable Packaging combina el profund coneixement científic i tècnic d’Anthesis en sostenibilitat i envasos amb el pensament creatiu d’1HQ per facilitar a les marques una solució íntegra pel disseny d’envasos i embalatges. Aquesta associació permetrà als clients definir la seva ambició, mesurar l’impacte, dissenyar la solució per generar el creixement sostenible per, finalment, satisfer les seves aspiracions i impulsar la seva viabilitat comercial.

En relació a l’anunci de la nova solució, James Adkin, Global Senior Brand Manager a Unilever, comentava que “El disseny dels embalatges sostenibles ja no es pot considerar una cosa del futur, s’ha d’adreçar en el present. Infinite Sustainable Packaging és una proposta emocionant perquè uneix la creativitat per desbloquejar noves perspectives i la ciència per contextualitzar l’impacte; permetent així a les marques proporcionar una experiència a les persones al mateix temps que es mesura l’impacte sobre el planeta.”

Debbie Hitchen, directora de Sustainable Products, Circularity and Chemistry a Anthesis, comentava “Aquesta és una oportunitat emocionant per activar les solucions d’envasat sostenibles pels nostres clients en un moment on els nostres consumidors i clients tenen un interès global per fer les coses ben fetes. Hi ha realment un avantatge en ser els primers en adoptar solucions d’envasat sostenibles”.

Mike Webster, director d’1HQ de 3D Structure & Experience afegia: “Les marques han de respondre ràpidament al paisatge canviant o arriscar-se a convertir-se en irrellevants. La fusió de creativitat i ciència d’Infinite Sustainable Packaging proporciona una innovació contínua de retroalimentació que permetrà als clients moure’s ràpidament i de manera segura des d’objectius estratègics fins a solucions viables i tangibles que siguin més sostenibles, més adients i que promoguin el creixement dels negocis.”

Anthesis té una llarga experiència a l’hora de treballar amb clients, inclosos Reckitt Benckiser, Costa Coffee i Nestlé, per entendre les opcions d’embalatge disponibles i l’impacte de cada una d’aquestes opcions al llarg de tot el cicle de vida del producte.

Gràcies a l’aprenentatge adquirit en les opcions de sostenibilitat, l’anàlisi del cicle de vida i les valoracions de l’impacte, així com també àmplies nocions sobre reciclatge, reutilització i retorn a nivell global, Anthesis pot proporcionar els coneixements científics precisos que es necessiten.

Aquests s’uneixen amb l’experiència d’1HQ en el desenvolupament d’innovació 2D i 3D i donen suport a la implementació i introducció del nou disseny d’envasos i embalatges i evidencien les seves credencials sostenibles.

PER MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’ASSOCIACIÓ I L’INFINITE SUSTAINABLE PACKAGING, FEU CLIC AQUÍ