Un any més, Anthesis Lavola ha superat amb èxit les auditories de seguiment de la ISO 9001, ISO 14001 i ISO 50001 que té certificades. D’aquesta manera manté el compromís ferm amb la millora contínua tant de la qualitat com de la gestió ambiental i energètica de l’activitat i les instal·lacions de l’empresa, inclús en els moments d’incertesa viscuts aquests darrers mesos.

El 2020 ha situat a tothom en un context de grans reptes i oportunitats, tant per a les persones a nivell particular, com per a les empreses i tota la societat en general. Però, inclús en la situació actual, Anthesis Lavola no ha dubtat dels valors propis i de la certesa que invertir en ser una empresa responsable és invertir en un futur millor.

La companyia és més conscient que mai que els negocis han de ser promotors del canvi cap a un món més responsable. Per aquest motiu, s’ha treballat incansablement per ser exemple d’una empresa que posa al centre del negoci els seus clients, construint relacions positives que es basen en la confiança i aporten un creixement positiu. També s’han transformat i millorat els processos interns i les instal·lacions per tal que siguin ambientalment correctes i energèticament eficients, protegeixin el medi ambient i minimitzin l’impacte sobre el canvi climàtic.

La primera certificació ISO d’Anthesis Lavola es va aconseguir l’any 2001, fa gairebé 20 anys

L’abril de 2001 (farà 20 anys en pocs mesos) es va obtenir per primera vegada la certificació ISO per una norma de qualitat. Des d’aquell moment s’ha mantingut sempre el certificat, adequant el sistema les noves normes que s’han anat publicant. Així mateix, la certificació per la ISO 14001 de qualitat es va obtenir per primera vegada l’any 2004 i la certificació per la gestió energètica l’any 2008. D’aquesta manera, es disposa d’un sistema madur i consolidat, demostrant que l’aposta de l’empresa per la millora contínua ve de lluny i mira cap al futur.