Apoderant els consumidors per a que incorporin criteris de sostenibilitat en les seves decisions de compra

Amazon ha anunciat el llançament a Europa de Climate Pledge Friendly, un nou programa per ajudar i facilitar als clients el descobriment i la compra de productes més sostenibles.

D’ara endavant, els clients visualitzaran l’etiqueta Climate Pledge Friendly en milers de productes. L’etiqueta indica que els productes tenen un o més dels 19 certificats de sostenibilitat diferents que acrediten la seva ajuda en la preservació del planeta, com ho és la reducció de la petjada de carboni a l’hora de realitzar enviaments als clients.

Anthesis ha donat suport al programa fent una revisió detallada de centenars de certificats i estàndards internacionals. Hem examinat la seva rellevància, la seva credibilitat i els seus requisits per assegurar-nos que el programa només utilitza aquells certificats que han demostrat tenir beneficis mediambientals, sent transparents, i amb descripcions clares i concises. Això significa que els clients d’Amazon podran estar segurs que els productes amb l’etiqueta Climate Pledge Friendly són veritablement més sostenibles.

Alguns dels estàndards i certificats que Anthesis recolza per la seva inclusió en el programa Climate Pledge Friendly són:

“Recolzant la nostra missió de fer de la sostenibilitat una realitat, Anthesis està orgullosa de treballar amb Amazon en el seu programa Climate Pledge Friendly, verificant que els certificats i estàndards de sostenibilitat externs ofereixen una autèntica reducció de l’impacte mediambiental. Aquest programa permet als consumidors i a les consumidores prendre decisions fonamentades a l’hora de fer les seves compres, amb la seguretat que els productes amb l’etiqueta Climate Pledge Friendly són veritablement més sostenibles.”

Stuart McLachlan, CEO Anthesis Group

 

Més informació sobre com estem recolzant el programa Climate Pledge Friendly d’Amazon