Anthesis i UBCO, líder de vehicles elèctrics utilitaris, s’han associat para expandir la mobilitat sostenible a nivell mundial

Anthesis, l’activador de la sostenibilitat i l’equip de professionals en sostenibilitat més gran del món, s’ha associat amb UBCO, líder mundial en vehicles elèctrics utilitaris (UEVs), per impulsar una major expansió internacional del transport elèctric.

Aquesta associació és part de la iniciativa Anthesis Ventures, en la que Anthesis recolza a empreses que comparteixen el seu propòsit i visió per a un món més productiu i resilients a la seva etapa inicial de creixement. Anthesis Ventures s’ha associat amb UBCO aprofitant que ha entrat a la seva fase de creixement, expandint-se i guanyant terreny en la mobilitat urbana, postal, logística i d’entrega de menjar. Les dues companyies treballaran juntes per aconseguir una major eficàcia en el seu objectiu compartit cap a la sostenibilitat. Anthesis ajudarà a UBCO a definir la seva proposta de valor per als clients que tenen flotes de vehicles empresarials, sobretot per destacar els beneficis en sostenibilitat del model de negoci d’UBCO, que tracta una sèrie de preocupacions al voltant de les solucions plantejades en l’àmbit de la micro-mobilitat.

Els vehicles d’UBCO estan dissenyats per a durar, amb models usats en aplicacions agrícoles d’alta intensitat que duren més de quatre anys. Aquesta durabilitat ha donat forma al tipus de model de negoci d’UBCO. Aquest model explora la bicicleta com a servei (bike-as-a-service), formes de recompra i solucions per treballar amb bateries com a servei (battery-as-a-service). D’aquesta manera s’esforça per assegurar que la cadena de custòdia estigui controlada, facilitant el reciclatge, la conversió en nous productes de major valor (upcycling) per a mercats secundaris i la correcta eliminació al final del seu cicle de vida.

Fundada a Nova Zelanda, UBCO actualment està recaptant fons per invertir en la fase d’expansió (inversió de tipus Series B), centrant l’enfoc del seu creixement en els mercats d’Amèrica del Nord i Europa. UBCO ofereix als seus clients quelcom més que un simple vehicle, perquè proporciona una plataforma que inclou UEV, accessoris, fonts d’alimentació portàtils i programari de subscripció. Anthesis comparteix la creença d’UBCO que la seva plataforma de vehicles elèctrics, l’enfoc en matèria de gestió del producte i la forma d’entendre el cicle de vida tindran un impacte significatiu a les flotes corporatives, l’entrega d’aliments, la logística i la mobilitat personal.

Com a part d’Anthesis Ventures, UBCO tindrà accés als experts en la matèria d’Anthesis, a les extenses xarxes de socis, relacions, inversors i capital amb impacte, i sobre tot, a una via per a un compromís significatiu amb la base global de més de 800 clients d’Anthesis. Gràcies a això, ofereix a UBCO la capacitat d’accelerar el progrés cap a una economia neta.

“Aquesta associació representa un conjunt de valors i objectius compartits que demostren el poder de col·locar la sostenibilitat en el cor de la missió d’una empresa, en el disseny del model comercial i en l’experiència del client. No només pots crear un gran producte, sinó que també pots redefinir l’experiència per al client a un nivell en què la transició als vehicles elèctrics sigui tant fluida que estableixi per sempre un nou llindar d’expectatives”. Phil Harrison, Director, Anthesis Ventures.

“Estem encantats d’associar-nos amb Anthesis. La sostenibilitat sempre ha sigut un punt central per al nostre negoci, i ara tenim l’oportunitat d’ampliar aquest valor. Realment crec en el potencial de la nostra plataforma i en el programa de gestió de productes. Amb empreses i persones cada cop més interessades en la mobilitat sostenible, estem en un punt d’inflexió. Treballar amb Anthesis assegurarà que estem preparats per maximitzar el nostre creixement a mesura que avancem cap a un futur més verd”. Timothy Allan, CEO, UBCO.

“Amb empreses i persones cada cop més interessades en la mobilitat sostenible, estem en un punt d’inflexió. Treballar amb Anthesis assegurarà que estem preparats per maximitzar el nostre creixement a mesura que avancem cap a un futur més verd”.

Noticia traduïda i adaptada de la web d’Anthesis.