Signol i Anthesis anuncien una aliança estratègica per impulsar un impacte ambiental i comercial positiu a través de la ciència del comportament

Anthesis, l’activador de la sostenibilitat, i Signol, motor d’informació conductual, han anunciat avui una aliança comercial estratègica per donar suport a la reducció de les emissions de carboni i augmentar l’eficiència energètica en l’aviació, en el transport marítim, en el transport per carretera i en l’entorn urbà a través de la ciència del comportament.

Combinant el lideratge de sostenibilitat i l’abast geogràfic d’Anthesis amb les innovadores tecnologies de canvi de comportament de Signol, l’aliança proporcionarà a ambdues organitzacions accés a la ciència i l’anàlisi de dades darrere de la presa de decisions humanes i les eines per transformar els comportaments dels col·laboradors per obtenir un avantatge competitiu i ambiental.

Fundada en la idea que els petits canvis poden sumar grans diferències a l ‘empènyer als empleats a prendre millors decisions, la plataforma de software personalitzable de Signol utilitza l’economia del comportament i la ciència de dades per reduir el malbaratament de combustible, i energia, i estalviar a les empreses milions de dòlars. Inicialment dissenyat per a la indústria de l’aviació, el programari patentat de Signol es centra en l’eficiència del combustible mitjançant l’anàlisi de dades operatius i proporciona comentaris i objectius personalitzats als pilots per ajudar a reduir les emissions de CO₂. Els èxits passats inclouen Virgin Atlantic, que va aconseguir un estalvi de 6.100.000$ en costos de combustible i 24.000 tones de reducció d’emissions de CO₂ en un període de vuit mesos.

Aquesta aliança dóna encara més suport a l’enfocament d’Anthesis en la utilització de tecnologies noves i emergents per impulsar un rendiment sostenible. Amb més de vint solucions de software desenvolupades internament, desde calculadores de gasos d’efecte hivernacle fins a eines de seguiment de residus, Anthesis també col·labora amb empreses de tecnologia innovadores i progressives que comparteixen el seu propòsit i visió per a un món més productiu i resilient.

El director executiu i director de Sostenibilitat d’Anthesis, Paul Crewe, comenta que: “La tecnologia innovadora i intuïtiva de Signol capacita a les persones que han de responsabilitzar-se pel combustible i l’energia, ja sigui un pilot, capità, conductor o gerent de construcció per fer canvis segurs però significatius, que es tradueixen en importants recompenses sostenibles. Dirigida a les persones adequades amb la informació correcta en el moment adequat, aquesta tecnologia té el potencial de revolucionar les indústries de l’aviació, el transport marítim, l’entorn urbà, i del transport de camions i ferrocarrils”.

Dan White, CEO de Signol va afegir: “Des del primer dia, ha estat increïble treballar amb Anthesis. Tenen una ment oberta, impulsats per la missió i són col·laboratius. Estem súper entusiasmats i orgullosos de ser part d’aquesta relació, i estic segur que tindrà un impacte molt més gran que la suma de les parts, una perspectiva esperançadora per a qualsevol empresa que vulgui obtenir guanys i impacte ambiental ràpidament “.

“Dirigida a les persones adequades amb la informació correcta en el moment adequat, aquesta tecnologia té el potencial de revolucionar les indústries de l’aviació, el transport marítim, l’entorn urbà, i del transport de camions i ferrocarrils”

Noticia traduïda i adaptada de la web d’Anthesis.