Sacyr ha portat a terme la campanya “Sacyr por el clima, tú formas parte del reto” de comunicació interna sobre el canvi climàtic amb l’objectiu de plantejar idees innovadores que aportin solucions a aquest problema. Durant tres mesos, 134 treballadors han presentat més de 200 idees entre els tres reptes que es van plantejar: petjada de carboni, petjada hídrica i residus.

La campanya ha servit per implicar tots els empleats de la companyia en la lluita contra el canvi climàtic, conscienciar sobre les implicacions dels negocis de la companyia i divulgar els diferents aspectes relacionats amb aquest fenomen.

També ha permès reafirmar el compromís de la companyia en la lluita contra el canvi climàtic, visibilitzar la problemàtica associada, alinear-se amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i plantejar solucions innovadores que la diferenciïn de la competència.

Adaptació de les actuacions a causa del Covid-19

L’equip de Comunicació d’Anthesis Lavola ha donat suport a Sacyr en la conceptualització de la campanya i la definició dels reptes. També ha realitzat el disseny de la imatge, la redacció de les newsletters i del contingut per a la plataforma de la companyia i el disseny dels diferents materials comunicatius.

El seu desenvolupament s’ha vist afectat per la Covid-19, de manera que s’han hagut d’adaptar algunes actuacions amb l’objectiu de mantenir la participació i facilitar la realització de la campanya. Entre les diferents mesures adoptades hi ha la creació de missatges de reforç, l’ampliació de terminis, la formació en línia d’avaluadors, el contacte telemàtic amb els participants i la realització del tancament de campanya de forma virtual.