Anthesis Lavola és distribuïdor de la tecnologia de plaques solars híbrides Virtu, de l’empresa britànica Naked Energy, gràcies a l’acord per a la seva comercialització a Espanya i a l’Amèrica Llatina amb la qual impulsa l’accessibilitat a l’energia renovable i neta mitjançant solucions solars d’avantguarda.

Virtu és una revolucionaria solució de panells solars híbrids per a la generació simultània d’electricitat i calor a partir de l’energia solar. Virtu representa una categoria completament nova de tecnologia solar que permet a les empreses i organitzacions de tot el món reduir els costos operatius i produir, in situ, energia més sostenible a partir de l’espai disponible.

L’innovador disseny de la Virtu Technology de Naked Energy s’ha convertit en una de les 1.000 solucions (#1000solutions), de la Solar Impuse Foundation seguint un rigorós i independent procés de selecció.

“Si un avió ha aconseguit volar dia i nit sense combustible, llavors podem moure el món amb energia neta.” Bertrand Piccard

“Iniciatives com la de seleccionar 1.000 solucions eficients de “World Alliance”, són exactament el que necessitem per permetre als inversors, governs, ciutats i ciutadans disposar d’un recull de les tecnologies eficients i netes que ja existeixen o estan en desenvolupament i d’aquesta forma, complir amb els objectius de l’Acord pel Canvi Climàtic de París i tots els Objectius de Desenvolupament Sostenible per tal de catalitzar un futur pròsper i saludable per tots”. Patricia Espinosa, Secretaria Executiva, UNFCCC

Després del contacte de Naked Energy amb Bertrand Piccard al Cleantech Forum de Sant Francisco i d’escoltar la seva increïble historia sobre la superació de tant escepticisme, Naked Energy es va animar a presentar una sol·licitud per a l’obtenció del segell “Efficient Solutions”. Més que mai el món necessita pensar diferent i canviar l’estatus quo en el que tants interessos establerts sempre trobaran excuses per no canviar la forma en que generem energia per les cases, negocis i indústries.

“Cada vegada que parlo de protegir el Medi ambient als caps d’estat o als oficials de govern, em diuen que és massa car. Aquest Segell els envia un potent missatge: les solucions existeixen i representen l’oportunitat de mercat més gran d’aquest segle. Una oportunitat que no es pot deixar perdre.” Bertrand Piccard.