Vivim dies excepcionals que ens fan treballar diferent. Malgrat ser conscients que són temps difícils, des d’Anthesis Lavola estem convençuts que per superar la crisis és tan important remar junts com el fet de treballar amb constància. La nova situació ens ha portat a innovar i avançar perquè quan superem aquesta etapa estiguem preparats per activar la sostenibilitat que ens ha de permetre tenir organitzacions, territoris i persones més productives i resilients.

En aquest sentit, volem informar-vos que, després de setmanes de preparació, sumem al nostre portfoli de serveis la nova unitat de Transaccions i Finances. Aquest és un servei ja consolidat i amb àmplia trajectòria a tot el Grup Anthesis i que ara incorporem a les nostres operacions a Espanya, Portugal, Andorra i Colòmbia, i això ens permet oferir servei a nivell internacional.

Des de l’Àrea de Transaccions i Finances treballem per donar suport als nostres clients en diversitat d’àrees relacionades amb la gestió de riscos ambientals, socials i corporatius, creant valor econòmic i avantatges competitius per assolir objectius de sostenibilitat.

En processos de Due Diligence (DD) de Medi Ambient -tant en adquisicions, inversions o desinversiones- determinem i quantifiquem les responsabilitats actuals i potencials, així com els riscos ambientals associats a l’operació, basant-nos en la normativa vigent, el nostre coneixement del mercat i les millors pràctiques disponibles en el sector.

D’altra banda, els nostres consultors analitzen tots els indicadors prioritaris i crítics per a tot tipus d’empreses creant valor afegit a l’hora d’analitzar inversions, gestionar el risc i optimitzar rendiments sostenibles de llarg termini.

Per liderar aquesta nova unitat de negoci incorporem al nostre equip a la Joana Capote Soares, que compta amb més de quinze anys d’experiència en consultoria ambiental i és especialista en auditories de compliment legal, Due Diligence de compravenda, auditories corporatives i estratègies corporatives ambientals, socials i de governança (ESG) per a nombrosos sectors industrials i de serveis a Espanya i Portugal. Així mateix, ha completat diversos projectes d’avaluació d’impactes ambientals, obtenció de permisos ambientals, estratègies corporatives de sostenibilitat, reducció d’energia, elaboració d’esquemes de conscienciació i desenvolupament d’eines per a compliment de directives ambientals (IPPC, RoHS, CLP, REACH) i ha gestionat diferents projectes internacionals per a clients a Xile, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Bèlgica, Canadà, Bulgària, Brasil i els Estats Units. Els seus coneixements en legislació ambiental espanyola, portuguesa i europea, i específicament en prevenció de riscos laborals, han estat aplicats a una gran varietat de projectes. La Joana operarà des de la nostra nova delegació a Lisboa i a cavall entre les oficines de Madrid i Barcelona i en contacte constant amb la resta d’equips internacionals del Grup Anthesis.

Per a més informació:
Joana Capote Soares
Transaction & Finance Services Director
joana.soares@anthesisgroup.com
+34 617 433 215 (Espanya)
+351 939 963 282 (Portugal)