La nova edició del formulari CDP Climate Change s’ha donat a conèixer i Sacyr i RETAL s’hi han estrenat amb un bon nivell. CaixaBank, Cellnex Telecom i Abertis, per la seva banda, continuen obtenint bones puntuacions. De fet, Cellnex Telecom ha aconseguit entrar a la llista A, que reconeix a les companyies pioneres del món, líders en transparència i acompliment ambiental.

Aquestes empreses han sigut assessorades per l’equip de Gestió del CO2 d’Anthesis Lavola i es troben entre les més ben valorades dels seus respectius sectors. Totes les organitzacions que estigueu interessades en una de les iniciatives líders en canvi climàtic i vulgueu millorar el vostre posicionament, us podeu posar en contacte amb M. Rosa Pascual.

Les empreses assessorades per Anthesis Lavola es troben entre les més ben valorades dels seus sectors.

El formulari CDP Climate Change permet a les organitzacions participants informar sobre les accions realitzades durant l’any de referència en matèria de gestió dels riscs i oportunitats del canvi climàtic, així com la seva gestió de les emissions de GEH. Aquest exercici de transparència mostra el compromís de les empreses cap a una economia baixa en carboni i esdevé una font d’informació molt útil per a inversors i altres grups d’interès.

Entre la informació que han de proporcionar les empreses per a obtenir la valoració, hi ha els resultats del càlcul de la petjada de carboni, l’anàlisi de riscos i oportunitats del canvi climàtic, qui és el responsable de la gestió d’aquesta problemàtica, quines accions duen a terme i són rellevants, i quins són els seus objectius.