Lavola grup Anthesis, va ser guardonada per ser un dels 101 exemples empresarials d’accions #PorElClima premiats a la COP25 amb la plataforma de compensació d’emissions Clean CO2.

La Comunitat #PorElClima participa a la Cimera del Clima per donar visibilitat als que la formen i dona a conèixer les accions que realitzen empreses, organitzacions, administracions públiques i persones per frenar l’emergència climàtica. Els 101 Exemples Empresarials d’Accions #PorElClima recopilen les iniciatives més ambicioses i innovadores de petites, mitjanes i grans empreses per fer front a la emergència climàtica.

A la foto: Cristina Gallach, Alta Comissionada del govern espanyol per a l’Agenda 2030 i Yolanda Fulgueiras, Directora de la delegació de Madrid de Lavola grup Anthesis.

Clean CO2, un servei que et facilita el càlcul de la petjada de carboni i  la compensació d’emissions en les organitzacions

Clean CO2 és la marca de gestió i compensació de carboni de Lavola que t’acompanya en tot el procés de neutralització de les emissions de gasos d’efecte hivernacle de la teva activitat, permetent que la teva activitat sigui neutra en carboni mitjançant la inversió en projectes de reducció d’emissions.

El servei ofereix un programari per al càlcul de petjades de carboni d’organitzacions, esdeveniments i productes i la compensació parcial o total d’emissions de GEH a través de projectes de reducció d’emissions de mercat voluntari certificats pels estàndards internacionals Verified Carbon Standard i Gold Standard.