Suma’t a la crida a l’acció de la COP 25

Compensa la petjada de carboni de la teva organització i converteix-te en una empresa neutra gràcies a Clean CO2

Del 2 al 13 de desembre de 2019 es celebrarà a Madrid la Conferència del Canvi Climàtic 2019 de les Nacions Unides o COP 25 amb el lema “TIME FOR ACTION”.   

És una cita essencial en el compromís global per a fer front al canvi climàtic, ja que serà la darrera COP abans de l’aplicació de l’Acord de París de la COP 21, el major acord vinculant després del Protocol de Kyoto, que tindrà aplicació a partir de 2020 i on s’estableix un compromís mundial per limitar l’increment de temperatura mitjana global a un màxim de 2ºC i intentar que no superi els 1,5ºC respecte els nivells preindustrials. 

El principal objectiu ha de ser la l’aplicació d’accions per a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Però l’emergència climàtica fa que, en paral·lel a les mesures de descarbonització, les organitzacions hagin de portar a terme mesures addicionals per a reduir la seva petjada de carboni com és la compensació de totes aquelles emissions que no s’hagin pogut evitar. 

En aquest context, encoratgem a les empreses i organitzacions a contribuir decididament en la lluita contra el canvi climàtic a través de la compensació de les seves emissions de gasos d’efecte hivernacle 

La compensació d’emissions és l’acció de neutralitzar la quantitat d’emissions de CO2 (petjada de carboni) que emet un procés, producte, empresa o organització, invertint econòmicament en un projecte de reducció d’emissions que, a més, genera beneficis socials i ambientals per a les comunitats on es desenvolupa, amb la qual cosa contribueixen a avançar en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides 

Anthesis Lavola disposa de la plataforma de compensació Clean CO2 i posa a disposició de les organitzacions compromeses amb la mitigació del canvi climàtic diferents projectes de desenvolupament baix en carboni perquè puguin neutralitzar les seves emissions, tot ells certificats per Verified Carbon Standard (VCS) o Gold Standard.

Per a més informació, contacteu amb:

Maria Rosa Pascual
Responsable de Gestió de CO2
+34 663 823 706
mrosa.pascual@anthesisgroup.com

COMPARTEIX-HO