Els premis Ocare guardonen Ferrer per la campanya “Our experience”

La campanya “Our Experience” dissenyada per Lavola per Ferrer ha sigut premiada com a millor campanya de comunicació de RSC de contingut mediambiental als premis OCARE. Aquests guardons distingeixen a les organitzacions que duen a terme una comunicació intel·ligent, creativa i poderosa en l’àmbit de la responsabilitat social corporativa i empresarial.

“Our Experience” ha consistit en un conjunt d’experiències gamificades relacionades amb la sostenibilitat dirigides a la plantilla de Ferrer. Aquestes han sigut mensuals i han tractat temes com la mobilitat, la cuina sostenible, les vacances responsables, l’ecodisseny, l’eficiència energètica o la reducció de residus. L’objectiu ha sigut sensibilitzar els treballadors i treballadores a través de la vivència d’experiències que permetessin fomentar nous hàbits tant a la feina com a casa.

Una campanya amb premi

La gamificació ha servit per incentivar la participació en les diferents activitats de la campanya. Per cada una, els treballadors i treballadores guanyaven punts, que podien augmentar si compartien les accions a  la xarxa social interna de l’empresa. Finalment, els participants amb més punts van guanyar dos premis: un viatge a un destí sostenible i ser els protagonistes d’un conte infantil fet expressament per l’ocasió.

“Our Experience” s’ha emmarcat dins de l’estratègia de sostenibilitat que Ferrer desenvolupa des de 2015 i és la segona campanya de Ferrer realitzada per Lavola que s’emporta un dels premis OCARE.

A la foto: Pere Pous, president i fundador de Lavola, amb Marta Anglada, responsable de Sostenibilitat de Ferrer.
COMPARTEIX-HO