Més de 2 milions de persones informades amb la campanya “Acierta con la orgánica”

La segona fase de la campanya “Acierta con la orgánica” va acabar el passat agost arribant a més de 2 milions de persones amb totes les accions que s’han realitzat. Des d’accions presencials fins a l’enviament de cartes o la publicació de contingut a la web i Twitter, la campanya ha permès donar a conèixer i fomentar la separació i el reciclatge de la fracció orgànica.

Només amb les acciones presencials s’ha aconseguit arribar a més de 100.000 persones, gràcies als més de 80.000 portals d’habitatges i més d’11.000 comerços visitats. A més, s’han realitzat activitats de sensibilització en 130 centres escolars i 21 sessions informatives dirigides a diferents públics.

En aquesta segona fase s’ha ampliat el nombre de districtes de Madrid en els que s’ha implementat la recollida de l’orgànica, després d’una primera fase en la que es va actuar a 17 zones pilot.

Varietat d’accions comunicatives

Entre novembre de 2018 i agost de 2019, l’equip de Campanyes a la capital ha portat a terme nombroses acciones com les visites a porters i comerços, la sensibilització en centres escolars i les sessions informatives.

A més, els informadors han estat donant informació en estands que han itinerant pels 12 districtes i han organitzats actuacions de street marketing i col·laboracions a festes i esdeveniments. També han realitzat 21 visites al Parc Tecnològic de Valdemingómez, on es localitzen la majoria de les instal·lacions de tractament de residus urbans de Madrid.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament de Madrid vol aconseguir que la ciutat sigui més sostenible i estigui a l’alçada d’altres ciutats europees que ja separen i reciclen aquesta fracció.

COMPARTEIX-HO