L’Alto Comisionado para la Agenda 2030, llança la campanya digital #ODSéate per celebrar el 4t aniversari de l’adhesió de l’Estat espanyol a l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, una Agenda que van signar 193 països el 25 de setembre del 2015.

Es tracta d’una campanya col·laborativa que es desenvoluparà del 16 al 27 de setembre, en aliança amb múltiples actors, en línia amb el Pla d’Acció per a la implementació de l’Agenda 2030 que l’Estat espanyol va presentar davant Nacions Unides al juliol de 2018. Entre les diferents objectius que figuraven en el Pla de Acció, l’Objectiu Transformador número quatre establia que el 2020 el 100% de la població espanyola hauria de conèixer l’Agenda 2030 i estar sensibilitzada sobre l’abast de les transformacions que l’Agenda 2030 comporta. Aquesta campanya busca contribuir a aquest objectiu.

La iniciativa #ODSéate és una crida a l’acció perquè les organitzacions i els ciutadans es mobilitzin difonent i impulsant el compliment de la Agenda 2030 i dels seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Per unir-se a la campanya, només cal #ODSear el logotip de les organitzacions, o els perfils de xarxes socials, afegint la imatge del cèrcol dels ODS a les mateixes, difondre enllaços amb informació relacionada amb l’Agenda 2030 en webs o blocs, publicar vídeos i exemples de compliment dels ODS en xarxes socials, o mobilitzar accions concretes en el seu entorn.

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 persegueixen la igualtat d’oportunitats entre PERSONES, la protecció del PLANETA i la generació de PROSPERITAT en un món en PAU que treballa en ALIANÇA per superar els reptes als quals ens enfrontem. Els ODS i l’Agenda 2030 ofereixen una nova narrativa amb la qual dissenyar i construir el món que volem.

17 Objectius de Desenvolupament per transformar el món on cada un ha de fer la seva part: els governs, el sector privat, la societat civil i les persones com TU.

www.agenda2030.gob.es

COMPARTEIX-LOS I ACTUA!

#ODSéate
#Soy2030
#Agenda2030