Recuperar la natura salvatge a Europa

Rewilding Europe és una fundació independent que té com a objectiu que Europa es converteixi en un lloc més salvatge. Rewild es pot traduir com a “renaturalització” i es defineix com el procés de deixar que la natura tingui cura de sí mateixa, deixant que els processos naturals modelin la terra i el mar, repari els ecosistemes danyats i restauri els hàbitats degradats.

L’organització vol que la natura segueixi el seu camí, que es recuperi la biodiversitat al continent, que s’asseguri el benestar de la societat i es miri al futur per deixar que aquest procés segueixi. Per a fer-ho està duent a terme projectes per tot Europa que busquen recuperar els ecosistemes i espècies emblemàtiques, finançar negocis basats en valors salvatges i naturals, crear una companyia de turisme sostenible i promoure una política ambiental positiva a nivell europeu i nacional.

COMPARTEIX-HO