Preservar les vernedes al Mediterrani

Life Alnus és un projecte europeu que busca millorar l’evolució de les vernedes mediterrànies amb l’objectiu d’invertir la regressió i la degradació dels boscos de ribera, en general, i del vern, en particular. Les accions que es porten a terme se centren en tres zones concretes: les conques del Besòs, de l’Alt Ter i de l’Alt Segre, que inclouen un 45 % de la distribució regional de l’hàbitat del vern.

El projecte està coordinat pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb la participació de la Fundació Catalunya La Pedrera, l’Agència Catalana de l’Aigua, la Fundació Universitària Balmes – Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic-UCC, l’Ajuntament de Granollers i MN Consultors en Ciències de la Conservació SL.

Des de Lavola també s’ha col·laborat amb aquest projecte a nivell comunicatiu: s’ha creat la pàgina web, així com altres materials divulgatius, i s’està preparant una exposició per donar a conèixer les feines realitzades a la societat.

COMPARTEIX-HO