CIAC i CIMALSA fomenten la mobilitat sostenible per millorar el transport

CIAC i CIMALSA estan impulsant un estudi per millorar la mobilitat sostenible dels seus empleats. Aquest estudi respon als problemes de mobilitat als centres d’activitat logística i industrial, que tenen impacte en la competitivitat de les empreses.

Aquestes dues entitats, vinculades al sector de l’automoció i del transport de mercaderies i la logística al territori, respectivament, volen afavorir l’accés sostenible als centres logístics i polígons industrials, a l’hora que disminueixen les emissions de CO2 i potencien l’ús d’energies més netes.

L’estudi permetrà definir un model de mobilitat sostenible a tres nivells de detall diferents.

Per a elaborar l’estudi, des de Lavola es duen a terme les tasques que han de permetre definir un model de mobilitat més sostenible i les mesures necessàries per executar-ho. Per iniciar el projecte s’estan recopilant dades preliminars que serveixin per treballar l’estudi a tres nivells de detall diferent: global, els centres logístics i el polígon de Sant Armengol i Can Amat.

A nivell global l’objectiu és definir un conjunt d’actuacions que es puguin implementar en els diferents polígons, mentre que a cada centre logístic es concretaran i s’adaptaran les actuacions en funció de les seves casuístiques. Finalment, per al polígon de Sant Armengol i Can Amat es vol realitzar un treball de camp a la vegada que es demana l’opinió dels agents implicats.

COMPARTEIX-HO