La importància de les abelles

Les abelles són uns animals vitals, ja que sense elles no tindríem ni la meitat dels aliments que mengem. Les diferents espècies són vitals per la producció d’aliments i pel manteniment dels ecosistemes. Es calcula que el seu impacte econòmic per a l’agricultura és de més d’uns 265.000 milions d’euros a tot el món.

Però actualment les seves poblacions estan desapareixent per culpa de la pèrdua i degradació d’hàbitats, l’agricultura intensiva, l’ús de pesticides, paràsits i malalties, espècies invasores i el canvi climàtic. La solució a aquest greu problema és la prohibició dels productes tòxics que afecten a les abelles, el foment d’una agricultura més respectuosa amb el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat.

Nosaltres podem ajudar-les canviant els nostres hàbits: comprem menjar ecològic, disminuïm les emissions de gasos d’efecte hivernacle i recolzem les iniciatives de protecció ambiental.

https://es.greenpeace.org/es/trabajamos-en/agricultura/abejas/

https://www.greenpeace.org/usa/sustainable-agriculture/save-the-bees/

COMPARTEIX-HO