L’auditori de Tenerife tindrà la certificació energètica

L’Auditori de Tenerife, un dels espais culturals més importants de les Illes Canàries i un edifici singular gràcies a la seva arquitectura avantguardista, obra de Santiago Calatrava, disposarà properament de la certificació d’eficiència energètica.

Aquest equipament està gestionat per Auditorio de Tenerife SAU, una entitat pública que depèn del Cabildo Insular. Aspira a ser un espai de referència per a la construcció de ciutadania i del teixit cultural de Tenerife mitjançant accions amb una vessant artística, educativa, social i professional. A més, treballa la sostenibilitat de manera compartida i coordinada.

Complint amb la normativa estatal

Lavola realitzarà la certificació energètica gràcies a l’equip d’experts d’Energia. La proposta metodològica per dur-la a terme comptarà amb tres passos: recollida de dades i visita tècnica, tractament de la informació i redacció de l’informe de certificació energètica.

COMPARTEIX-HO