El passat divendres 26 d’abril va tenir lloc la Nit de l’Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) a les caves Codorníu, a Sant Sadurní d’Anoia.

Tres-cents cinquanta empresaris, directius i representants institucionals varen participar a la gala de lliurament dels Premis FEGP 2019 en la qual es van reconèixer fins a 17 empreses de les tres comarques del Gran Penedès.

Antoni Mansilla, director general de Lavola, va recollir el premi a mans de la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón.

Lavola va resultar guanyadora del Premi FEGP en la categoria de Compromís social, aquest compromís es manifesta en els nostres projectes que volen assolir una societat més sostenible, beneficiant la ciutadania i els nostres grups d’interès. També cuidem la qualitat de vida del nostre equip humà i afavorim els projectes socials amb un impacte positiu en el territori on treballem.

A la foto: el president de la FEGP, Martí Sistané; el director general de Lavola, Antoni Mansilla; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas i el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre.