Celsia reforça el seu compromís amb la sostenibilitat

Celsia continua consolidant el seu compromís amb la sostenibilitat buscant l’equilibri entre la rendibilitat  econòmica, la inclusió social i el respecte pel medi ambient. Amb l’objectiu de liderar les iniciatives de sostenibilitat al sector energètic llatinoamericà, manté la seva preocupació pels impactes del canvi climàtic sobre els ecosistemes i la disponibilitat dels recursos naturals.

Celsia, empresa d’energia del Grupo Argos, té presència a Colòmbia, Panamà, Costa Rica i, recentment, a Hondures, i és líder en energies renovables no convencionals per a empreses, llars i ciutats.

Els equips de Gestió del CO2 i Economia Circular han calculat la petjada de carboni i la petjada hídrica de l’any 2018

Recolzant a l’empresa per segon any consecutiu, l’equip de Gestió del CO2 ha acompanyat a Celsia en el càlcul de la petjada de carboni de l’any 2018. D’aquesta manera, enforteix aquesta eina de gestió per a aconseguir la reducció de les seves emissions en un 25 % l’any 2025, respecto a 2015.

L’equip d’Economia Circular, per la seva part, ha elaborat la petjada hídrica de 2018, per tal d’analitzar el volum d’aigua dolça consumida, evaporada o contaminada associada als processos de l’organització. A més, s’ha avaluat de forma conjunta l’estratègia de sostenibilitat hídrica de la empresa.

És molt important seguir consolidant la col·laboració amb empreses líders en sostenibilitat, com ho és Celsia, aportant solucions per a abordar els principals desafiaments mediambientals, socials i econòmics de la nostra societat.

COMPARTEIX-HO