El passat cap de setmana vàrem participar per sisena vegada a la Trailwalker de Girona, la cursa solidària organitzada per Oxfam Intermón

La Trailwalker és el desafiament esportiu més gran del món per lluitar contra la pobresa. Tots els fons recaptats es destinen a diferents projectes de cooperació d’Intermón. L’equip de Lavola format per Anna Remolà, Albert Masnou, Marc Tomàs i Josep Sanabra han recorregut els 100 km de la cursa, d’Olot a Sant Feliu de Guíxols, amb un temps de 22 hores. En tot moment, els caminadors han estat acompanyats i animats per companys i companyes i han rebut l’assistència de l’equip de suport amb l’avituallament necessari.

Des de la distància, i a través d’un grup de whatsapp amb més de 50 persones, els participants també han rebut escalf i ànims en tot moment. Per segon any, Lavola ha calculat i compensat les emissions de l’esdeveniment a través de la marca de compensacions Clean CO2. Com sempre, ha estat una experiència dura però molt positiva.

Per Lavola és un honor participar cada any a la Trailwalker i reafirmar el nostre compromís social i ambiental per viure en un món més just i igualitari.