El Premi Punt de Llibre 2019 del programa “El comerç i les escoles” es va donar a conèixer el passat 2 d’abril en un acte on es van guardonar els punts de llibre guanyadors i finalistes. Aquest premi té com a objectiu que l’alumnat participant al programa educatiu expliqui com és el comerç de proximitat i els valors que representa en forma de punt de llibre.

El programa “El comerç i les escoles” és impulsat per la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. El seu objectiu és mostrar a l’alumnat l’ampli teixit comercial arrelat a la ciutat, els seus oficis per tal de despertar vocacions professionals i, alhora, educar per un consum crític i responsable.

Des de 2019, Lavola gestiona el programa “El comerç i les escoles”

Aquest programa és gestionat per l’equip de Programes educatius de Lavola des de l’any 2019, a través del qual realitza tallers i visites guiades als comerços per a les escoles participants, així com l’organització del Premi Punt de Llibre.

Per a portar a terme l’entrega dels premis, també es va comptar amb l’equip de disseny i comunicació, qui va fer la seva conceptualització i la producció. A més, també va produir tots els elements comunicatius i una exposició, i va editar un vídeo de resum de la participació al programa.

L’acte, on també es va fer la secretaria tècnica, va comptar amb la participació de més de 200 persones, entre participants en el premi, comerciants col·laboradors i representants municipals.