Una inspiració als nostres inicis

Les inspiracions són necessàries quan un projecte es posa en marxa i Lavola, amb les primeres activitats d’educació ambiental als anys 80, no en som un excepció. En el nostre cas, vam beure del Field Studies Council (FSC), una organització benèfica independent d’educació ambiental que ofereix oportunitats a totes les persones d’explorar, descobrir i entendre el medi ambient.

Entre els diferents projectes que han portat o que porten a terme hi ha un programa escolar basat en realitzar accions per fer més resilients les comunitats locals i desenvolupar les competències que els estudiants necessitaran en un futur; cursos d’entrenament per a voluntaris que realitzen censos de biodiversitat; o suport perquè joves amb discapacitat visual puguin realitzar activitats ambientals a l’exterior.

Fundat a Shrewsbury (Anglaterra) l’any 1943, el mateix poble on va néixer Charles Darwin, podríem dir que 35 anys després hem tancat un cercle: vam començar inspirant-nos en els anglesos i hem tornat a aquest país amb la fusió amb Anthesis.

COMPARTEIX-HO