Móstoles vol implicar a la ciutadania a la neteja de la ciutat

La nova campanya per a millorar la neteja a Móstoles busca la implicació i la coresponsabilitat de la ciutadania. Mitjançant la campanya “¿Lo hacemos?”, l’Ajuntament vol la seva col·laboració per aconseguir un municipi més net, centrant-se en tres línies principals: llençar les escombraries al contenidor corresponent, recollir els excrements i netejar els orins dels gossos i posar les burilles al cendrer.

Aquesta campanya, que va començar al març, està formada per dues acciones diferents: l’enviament de material per a associacions de veïns, estancs i clíniques veterinàries, entre altres establiments, i la realització de teatres de carrer que comptin amb la participació dels assistents que passin per la zona.

En el cas de l’enviament de material, l’objectiu és que els establiments puguin influir en els seus usuaris i clients. Per aquest motiu han rebut cartells i fulletons per a que aquests coneguin la campanya. A més, els estancs han rebut cendrers portàtils per a que la persones fumadores no llencin les burilles al terra i les clíniques veterinàries i altres botigues relacionades amb les mascotes han rebut ampolles per reomplir d’aigua perquè els propietaris de gossos netegin els orins dels seus animals.

El lema busca cridar l’atenció de la ciutadania i la seva complicitat

Per al disseny i la producció d’aquesta campanya, l’Ajuntament de Móstoles ha comptat amb la col·laboració de l’equip de comunicació i disseny. Entre les diferents tasques realitzades hi ha la conceptualització de la campanya i la creació del lema, a través del qual s’ha buscat la complicitat de la ciutadania per a afavorir la seva implicació i cridar l’atenció.

A més, també s’ha realitzat el disseny del lema i la imatge gràfica de la campanya, així com dels materials que s’han produït: mupis, cartells, fulletons, urnes cendrers, cendres portàtils i ampolles per a reomplir. La imatge de la campanya s’ha adaptat a cada línia principal, amb l’objectiu que el missatge sigui més clar i cridaner.

Gràcies a aquesta campanya, l’Ajuntament espera aconseguir que Móstoles sigui una ciutat més amable i saludable per als habitants del municipi.

COMPARTEIX-HO