Toni Mansilla, Director General de Lavola, Stuart McLachlan, Director General d’Anthesis Group i Pere Pous, President i fundador de Lavola responen a unes preguntes sobre la fusió. 

 

Què significa la fusió de Lavola i Anthesis?

La fusió significa fer un salt qualitatiu en la consultoria per la sostenibilitat, ja que s’amplia l’abast geogràfic i augmenta l’experiència de tot l’equip que treballa en ambdues companyies. Per Lavola implica, sobretot, entrar a nous mercats complementaris als que ja treballa, mentre que per Anthesis es reforça la cartera de serveis per donar suport als clients en les cadenes de valor globals.

Quina visió té Anthesis?

Anthesis té una visió molt semblant a la de Lavola, ja que busca treballar la sostenibilitat a nivell de tots els àmbits. A més, però treballa per mantenir les identitats culturals que tenen les diferents parts que formen el grup empresarial.

És conscient de la fortalesa que implica la diversitat, de manera que busca l’actuació global mantenint les característiques locals dels membres, a la vegada que manté la unitat en una visió, uns valors i una marca comuns.

Quin impacte s’espera que tingui Lavola amb aquesta fusió?

Per Lavola, com s’ha comentat, significa poder accedir a nous mercats que complementen els ja existents (Espanya, Andorra i Colòmbia) i poder ampliar l’abast dels seus projectes. A més, a l’àmplia experiència de l’empresa, se suma la de les altres parts que formen el grup Anthesis.

Com s’espera que sigui la trajectòria futura de Lavola?

Lavola ha seguit la seva trajectòria en base a una vocació ferma i un model de governança concret, que sempre ha buscat aliances per fer un món més sostenible. La fusió amb Anthesis permetrà reforçar la vocació internacional de la companyia i obrirà noves perspectives als treballadors de Lavola que desitgin desenvolupar una carrera amb més projecció.