L’Informe de sostenibilitat 2017 de La Farga  ha sigut mencionat com una de les millors memòries als Premis Anuaria 2018. És el tercer any consecutiu que aquests guardons, dels més reconeguts dins del sector del disseny gràfic a Espanya, reconeixen un treball de l’equip de disseny de Lavola. D’aquesta manera es mostra, un any més, la qualitat de les memòries realitzades, on la part gràfica té un pes molt important per captar l’atenció dels diferents grups d’interès i fer més visuals els continguts.

Les memòries i els informes de sostenibilitat són l’eina fonamental per comunicar els progressos de les organitzacions en els àmbits social, ambiental, econòmic i de bon govern. La innovació en els formats i el disseny, donant resposta a les necessitats, singularitats i a l’essència de cada entitat, és un dels valors afegits que Lavola aporta als seus clients.

 

Els Premis Anuaria

Els Premis Anuaria es van crear l’any 2005 i, des de llavors, han servit per reconèixer la tasca dels dissenyadors a Espanya, vinguin d’una gran agència o d’un estudi petit i independent. Actualment els premis estan certificats per Veredictas, companyia especialitzada en la creació i desenvolupament d’estàndards d’excel·lència.

Tots els projectes seleccionats (guanyadors i mencionats) rebran un diploma certificat per Veredictas, es publicaran a la web i les xarxes socials de Veredictas i estaran presents a l’àrea Image&Print Awards del saló Graphispag Digital a la Fira de Barcelona, entre d’altres reconeixements.

L’entrega dels Premis Anuaria 2018 tindrà lloc a Barcelona el proper dimecres 27 de febrer, a les 18 h al Centre Cívic Golferichs.