CaixaBank, Cellnex Telecom i Abertis han aconseguit mantenir les puntuacions a CDP Climate Change. Aquestes empreses, assessorades per l’equip de Gestió del CO2, segueixen situant-se entre les més ben valorades de l’estat espanyol. A més, CaixaBank se situa com a líder en gestió del CO2 dins del sector bancari.

Aquests resultats destaquen perquè a l’edició presentada, la de 2018, la plataforma CDP (antigament anomenada Carbon Disclosure Project) ha endurit el criteri de puntuació vinculada a l’acció climàtica de les organitzacions. Aquest enduriment ha provocat que nombroses empreses hagin vist disminuïda la seva puntuació.

Les empreses assessorades per Lavola es troben entre les més ben valorades de l’estat

El formulari CDP Climate Change permet a les organitzacions participants informar sobre les accions dutes a terme cap a una economia baixa en carboni i esdevé una font d’informació molt útil per a inversors i altres grups  d’interès.

Entre la informació que han de proporcionar les empreses per a obtenir la valoració hi ha els resultats del càlcul de la petjada de carboni, l’anàlisi de riscos i oportunitats, qui és el responsable de les accions en aquest àmbit o quines accions duen a terme i són rellevants.