Rebem molts bons “propODSits” pel 2019

La campanya “Compartim els millors propODSits”, que vam llençar a finals de desembre des de Lavola per vincular els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb els propòsits d’any nou, ha tingut una bona acceptació i participació entre els nostres clients i equip humà.

La majoria dels propòsits estaven vinculats als 17 ODS de les Nacions Unides,  i s’han recollit des de la pàgina web que vam preparar per a aquesta acció de comunicació corporativa.

Valorar positivament l’assoliment dels ODS com un dels millors llegats que podem deixar a les generacions futures, reclamar més justícia social (ODS 16), combatre les desigualtats de gènere (ODS 5) o demanar salut i benestar per a tothom (ODS 3) són alguns exemples dels bons propòsits rebuts.

A més de la web específica de la campanya, per a la difusió d’aquesta acció hem enviat prop de 2.500 correus electrònics en català i castellà, que han assolit una taxa d’apertura mitjana del 30%, molt superior a la mitjana d’enviaments d’aquesta mena. També hem repartit prop de 2.000 calendaris de taula entre totes les persones que treballem a Lavola i entre els nostres clients.

Com mai és tard per desitjar bons propODSits a tothom, la web de la campanya segueix disponible a www.lavola.com/propodsits2019/ per si en voleu enviar de nous.

Comparteix-ho