Sant Adrià del Besòs busca la implicació de la ciutadania

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs busca la implicació i la complicitat de la ciutadania en la neteja dels carrers i els espais públics i en la millora de la recollida selectiva de residus de la ciutat. Per a fer-ho, durà a terme una campanya informativa anomenada “Així, m’agrada!”.

Aquesta campanya anirà dirigida als veïns del municipi i comptarà amb accions de comunicació i sensibilització, que complementaran i reforçaran la millora integral del servei de neteja urbana que l’ajuntament ha posat en marxa en els darrers mesos. A més, també inclou una campanya informativa amb els paradistes del mercat d’encants per tal de reduir el volum d’escombraries a la zona del mercat dels dimarts.

Un eslògan clar i positiu

L’eslògan definit per la campanya vol transmetre un missatge clar i positiu i va acompanyat d’una imatge gràfica visual i alegre, de forma que el conjunt animi a la ciutadania i fomenti la seva implicació. Aquesta idea també es mostra amb els missatges que es donaran, que tenen com a objectiu aconseguir un canvi d’actitud als veïns de Sant Adrià.

Lavola ha creat l’eslògan i la imatge gràfica, que es veurà a tots els suports comunicatius que s’han dissenyat per difondre la campanya, entre els que hi ha banderoles a les faroles dels carrers del municipi, anuncis a les pantalles municipals i missatges a les xarxes socials.

A més coordinarà l’equip d’informadors que portaran a terme les accions informatives de carrer. Els informadors s’ubicaran a les zones més concorregudes de la ciutat durant el període nadalenc amb un estand on hi haurà un photocall perquè els vianants puguin fer-s’hi fotos.

COMPARTEIX-HO