UN-Habitat celebra el Dia Mundial de les Ciutats

Despertar l’interès de la comunitat internacional sobre la urbanització global és l’objectiu del Dia Mundial de les Ciutats. Aquesta commemoració té lloc el dia 31 d’octubre i, per segon any consecutiu, l’oficina d’UN-Habitat a Barcelona ha volgut contribuir-hi amb actes i esdeveniments a la ciutat.

Aquests actes van tenir lloc el passat 27 d’octubre al Mercat de Sant Antoni, on es va dur a terme la Fira del Dia Mundial de les Ciutats 2018. Al llarg del dia es van organitzar diversos tallers sobre diferents aspectes relacionats amb les ciutats: mobilitat, contaminació, gestió de sostenible del aigua i dels residus, etc.

Entre les entitats participants es poden destacar: l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Barcelona, Consorci per al Tractament de Residus Sòlids del Maresme, Naturgy o Aigües de Barcelona, entre d’altres.

Suport en l’organització

Lavola, gràcies a l’experiència en consultoria educativa, va col·laborar amb UN-Habitat realitzant la secretaria tècnica, la conceptualització, la realització i la dinamització de la Fira. Entre les diferents tasques realitzades va haver-hi la captació i coordinació d’entitats que van portar-hi tallers, interlocució amb l’administració, recolzament als voluntaris d’UN-Habitat, animació de la Fira o el suport amb el programa d’activitats i aspectes logístics.

A més, Lavola va aportar i dinamitzar el taller propi “Lluc el Samaruc”, que té com a objectiu donar a conèixer la importància dels espais naturals a la ciutat i sensibilitzar sobre la necessitats de mantenir-los en bon estat.

 

COMPARTEIX-HO