Lavola estarà present a l’Smartcity i a l’iWater

El SmartCity Expo World Congress arrencarà el proper 13 de novembre i Lavola hi serà present un any més! Aquest és l’esdeveniment líder sobre la ciutat intel·ligent i és una plataforma única per a l’acció urbana innovadora a nivell mundial.

En aquesta edició ens trobareu a l’estand E-509 del clúster ACLIMA, on presentarem la nostra nova solució per a incentivar la recollida selectiva, CIVIwaste; també ens trobareu donant a conèixer les nostres solucions d’educació i comunicació ambiental per al sector aigua al saló paral·lel iWater, a l’estand E-504.

Així mateix, realitzarem tres ponències en el marc del congrés:

  • “Smartcity Expo Towards Zero Waste (and Zero Impact)”, a càrrec de Montse Masanas, responsable de Residus. Dimarts 13 a les 10.30h al Central Agora.
  •   “L’Economia Circular, una nova oportunitat, un nou mercat” a càrrec de Berta Mota, responsable de projectes d’Economia Circular.  Dimarts 13 a les 11:15 a l’Iwater Theatre.
  • “La petjada hídrica com a eina per a la gestió de l’aigua”, a càrrec de Marta Albet, responsable de projes d’Economia Circular. Dimecres 14 a les 13h al saló paral·lel iWater, on també moderarem la sessió Aigua i Sostenibilitat.

A més, juntament amb la plataforma pròpia CleanCO2, som coorganitzadors de la iniciativa Towards Zero Waste. Aquesta iniciativa té per objectiu reduir els residus i augmentar l’ús eficient dels recursos en tot l’SmartCity.

COMPARTEIX-HO