Les visites a ATLL incorporaran millores durant el període 2018-2020

Hidrus és el programa educatiu d’ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya SA per visitar les seves instal·lacions. Aquest programa és aprofitat per centres escolars i altres col·lectius i té com a objectiu donar a conèixer ATLL i la seva tasca, apropar les instal·lacions de tractament d’aigua a la població, aprendre el funcionament de les dessalinitzadores i les potabilitzadores, valorar l’aigua com un recurs escàs i necessari i impulsar el concepte de sostenibilitat i de protecció i respecte pel medi ambient.

Des de l’any 2014, Lavola presta els serveis de realització, seguiment i promoció de les visites divulgatives a les instal·lacions d’ATLL, i ho seguirà fent fins al 2020. Al llarg de tots aquests anys, s’han realitzat nombroses accions diferents a banda de les visites pròpiament dites i s’han proposat millores com l’ús de realitat augmentada i de tauletes.

De cara als serveis del període 2018-2020 s’ha afegit l’ús de l’aplicació pròpia Itinerapp a les visites de la Instal·lació de Tractament d’Aigua Marina (ITAM) del Prat, la creació d’un nou taller per l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) del Llobregat i la incorporació de l’ITAM de Tordera al conjunt de visites. A més, s’elaborarà un pla director bàsic on es detallaran les principals línies d’actuació durant aquest període.

COMPARTEIX-HO