Més de 250 centres educatius de Barcelona disposaran del certificat energètic

El Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) tramitarà la certificació energètica dels més de 250 edificis educatius de la ciutat. L’actual normativa obliga a tots els edificis a disposar d’aquesta certificació i, per fer-ho, el CEB ha organitzat una licitació pública on ha guanyat la proposta de Lavola.

L’assistència tècnica que s’oferirà s’estendrà fins al setembre de 2019 i inclourà la utilització de sistemes que permetran fer un seguiment online de l’estat del projecte. A més, hi haurà la possibilitat de veure’n els resultats en mapes interactius a través de l’eina MyMaps. Aquests mapes es podran visualitzar des de qualsevol lloc i per qualsevol mitjà sempre i quan es tingui connexió a Internet.

El Consorci d’Educació de Barcelona disposarà en breu de les etiquetes energètiques a l’entrada dels seus centres.

D’aquesta manera, els diferents centres educatius que pertanyen al CEB disposaran de les etiquetes energètiques penjades a l’entrada. Així es podrà saber quin nivell d’eficiència tenen les escoles bressol, les escoles de música, els instituts, els centres d’ensenyament artístic, els centres d’educació especial i els centres d’educació infantil i primària.

La proposta presentada s’ha basat en l’experiència que posseeix l’empresa en el camp de la consultoria energètica i, particularment, en la gestió de certificacions voluntàries o obligatòries per garantir el compliment de la normativa vigent.

COMPARTEIX-HO