Els Plans de Desplaçaments d’Empresa (PDE) són l’eina que permet la millora de la mobilitat en l’àmbit de les organitzacions. Tenen l’objectiu de promoure una mobilitat més sostenible, de manera que es redueixi la petjada de carboni, una mesura indispensable per lluitar contra el canvi climàtic.

Les entitats que han de realitzar els PDE són els establiments, oficines, centres de salut, centres educatius i complexes de treball que superin una determinada superfície o un determinat nombre de persones.

Recentment, l’ATM de l’àrea de Barcelona ha creat el Segell dels PDE, l’instrument de reconeixement a les empreses que han incorporat la mobilitat sostenible en un centre de treball o bé en el conjunt de l’organització (més informació al següent enllaç).

Lavola compta amb una llarga experiència en la realització de PDE, ajudant  a definir l’estratègia de mobilitat a més de 30 organitzacions i, en aquest cas, també donant suport en la seva tramitació i obtenció del Segell dels PDE.