Innovate4Climate 2018 manté el compromís contra el canvi climàtic

Innovate4Climate és un esdeveniment internacional que actua com a punt de trobada del sector financer, econòmic i tecnològic, amb el principal objectiu d’accelerar el seu compromís en la lluita contra el canvi climàtic. L’esdeveniment, que se celebrarà del 22 al 24 de maig a Frankfurt (Alemanya), està patrocinat pel Banc Mundial, en col·laboració amb els Governs alemany i espanyol i amb la Fira de Barcelona.

Lavola ha sigut elegida Sustainability Partner i Offseting Partner per part de l’organització del Innovate4Climate. Com a Sustainability Partner, implementarà la iniciativa “Towards Zero Impact”, l’objectiu de la qual consisteix en reduir els residus, estalviar recursos i garantir la màxima sostenibilitat de l’esdeveniment.

Com a Offseting Partner, Innovate4Climate manté el seu compromís de ser un esdeveniment totalment neutre en carboni. A través de Clean CO2, la marca de compensació de Lavola, calcularà, reduirà i compensarà les emissions relatives a l’organització de l’esdeveniment i dels participants (incloent els seus viatges i les pernoctacions). La petjada de carboni serà patrocinada pel Banc Mundial.

A més, Lavola estarà present a l’esdeveniment mitjançant un estand permanent durant els tres dies de la fira i amb l’organització d’un pitch up.

COMPARTEIX-HO